Maanantai 23.10.2017 - vko 43
01:33
Kohdehaku

Parempaa palvelua edullisemmin

Kustannustehokkaana kevyen hallintorakenteen yhtiönä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaan palvelun kohtuuhintaan. Palkkiomme on ollut pysyvästi edullisempi, kuin useimmilla muilla välittäjillä.

Yhtiömme Rating on parhaassa AAA –luokassa.

Kaikilla kohteilla nimetty yhteyshenkilö

Asuntokauppa on aina asiakkaallemme ainutlaatuinen tapahtuma. Keskitymme yksilölliseen myyntikohteen hoitamiseen. Sen sijaan, että kuka tahansa edustajistamme lähtee esittelemään mitä tahansa kohdetta, pääsääntöisesti kaikki ostajakontaktit kanavoidaan myyntikohteeseen vastuullisen yhteyshenkilön kautta.

Jokaisella myyntikohteellamme on yhteyshenkilö, joka hoitaa kaikki asiakasyhteydet toimeksiantosopimuksen laatimisesta kaupantekoon saakka. Asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että myytävän kohteen pikku yksityiskohdatkin ovat kohdetta esittelevän välittäjän tiedossa. Ilmoitusten yhteydessä on aina kohteen esittelystä vastaavan henkilön suorat yhteystiedot.

Esittelyt

Asuntojen yleiset esittelyt ovat pääsääntöisesti sunnuntaisin. Kesäaikana järjestämme yleisiä esittelyjä myös maanantaisin ja keskiviikkoisin

Yksityiset esittelyt voit sopia suoraan kohdetta hoitavan edustajamme kanssa.

Lisätietoja kohteista

Lisätietoja kohteista saat puhelimitse suoraan kohdetta hoitavalta edustajaltamme tai jättämällä yhteydenottopyynnön kohdetietosivun kautta.

Arviointi

Nyt voit selvittää asuntosi arvon jättämällä sen perustiedot oheisella lomakkeella. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Olemme tavoitettavissa koko ajan. Yhteystiedot henkilöittäin löytyvät tästä.

Monipuolinen kiinteistöalan asiantuntemus

Tunnemme erittäin hyvin taloyhtiön hallintoon, talouteen ja korjaustarpeisiin liittyvät asiat. Kaikki kiinteistöjen omistus- ja hallintamuodot ovat meille tuttuja, kuten myös eri kiinteistötoimitukset.

Kultaisten Neliöiden vahvaan kiinteistöalan osaamiseen kuuluu myös rakennustekninen tietämys, mikä tuo asiakkaalle kaupantekoon turvallisuutta. Kokemus isännöinnissä, rakentamisessa ja peruskorjaamisessa helpottaa myyntikohteiden taustojen, kuten esimerkiksi putkiremonttitarpeen sekä sen kustannusten ja rahoituksen selvittämistä kaupan osapuolille.

Kultaiset Neliöt LKV · Lehtisaarentie 1 · 00340 Helsinki · Puh. (09) 484 010 · Fax (09) 484 029
Verkkokauppa-ohjelmisto by Loocos Net Oy